Algemene Voorwaarden

Voor de afgesproken fotoshoot datum (besproken via ons mailcontact) houden we contact over de locatie en het weer. Hebben we voor een buitenlocatie gekozen en het weer werkt niet mee, wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere datum waar de klant en Jellieshoots het samen overeen gaan komen. De studio van JellieShoots is geschikt voor maximaal 1 gezin. In de studio worden geen schoenen gedragen. Dit voor het behoud van de achtergronddoeken en hygiene.

JellieShoots geeft graag kledingtips. Kleding kan een foto maken of kraken. JellieShoots denkt graag met u mee en luistert nauw naar de mode van het seizoen.

Na de fotoshoot gaat JellieShoots aan de slag met de gemaakte foto’s. Deze worden bewerkt in de stijl van JellieShoots. De klant kiest de foto’s uit een online gallery en krijgt de gekozen foto’s inclusief bewerking aangeleverd via WeTransfer. De klant zal nooit de RAW bestanden krijgen. Bewaar de foto’s goed. Na 2 jaar zal JellieShoots de bestanden verwijderen.
De factuur wordt gemaild na de fotoshoot. Deze moet voldaan zijn voordat de klant de foto’s via WeTransfer krijgt aangeleverd.

JellieShoots behoudt het recht om de foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken, zoals Website en Social media. Wanneer dit niet wenselijk is, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan.
Zonder toestemming van JellieShoots kunnen de beelden niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
JellieShoots geeft tips over afdrukken en verkoopt zelf ook FineArt afdrukken. JellieShoots is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit bij goedkopere aanbieders van afdrukken en producten.

Maak een afspraak