Lifestyle

Newborn Fotografie

Wat Leuk dat je interesse hebt in Lifestyle Newbornfotografie en op zoek bent naar een fotograaf. Lees alles gerust even door. Wil je een kado geven voor een babyshower / kraamfeest? Je kunt bij mij ook kadobonnen bestellen. Als ik jouw interesse heb opgewekt, kun je me altijd mailen voor meer vragen of om een Ligestyle Newbornshoot te boeken. Boek de Lifestyle Newbornshoot wel op tijd om zeker te zijn van plek in mijn agenda.

Wat kun je verwachten?

Voor

Na het boeken van jouw Newbornshoot maak ik ruimte vrij in mijn agenda rond jouw uitgerekende datum. Als jullie kleintje geboren is, laat je mij dit zsm weten. Liefst binnen 3 dagen na de geboorte. We kunnen dan een ochtend plannen binnen de eerste 1 – 4 weken (kan ook wat later, maar hoe eerder hoe beter) na de geboorte. Jullie krijgen ook extra informatie opgestuurd via de mail met wat tips om alles nog soepeler te laten verlopen.

Tijdens

Een Lifestyle Newbornshoot vindt plaats in jullie eigen huis. In een relaxte sfeer maak ik foto’s van jullie pasgeboren baby, maar ook van de rest van het gezin. Het wordt een hele sfeervolle, niet té geposeerde, newbornshoot. We gaan opzoek naar de mooiste plekjes met vooral het mooiste licht. Meestal fotografeer ik de LifeStyle Newbornshoot in de woonkamer en de ouderlijke slaapkamer. Zorg dan ook dat deze ruimtes lekker warm en aangenaam zijn voor jullie kleintje. Om sfeervolle plaatjes te creëren, mag het ook sfeervol in huis zijn. Zorg voor een net opgeruimde woonkamer (geen speelgoed, geen vaat, geen afstandsbedieningen e.d.) en een rustige sfeervolle slaapkamer. Leg wat extra grote kussens op het bed, een egaal dekbedovertrek of eventueel een mooie sprei. Zet ook een extra plantje in je slaapkamer en de woonkamer. Van te voren kunnen jullie jullie baby in het badje doen. Je kun er ook voor kiezen om dit tijdens de newbornshoot te doen. Zet het badje dan in een goed belichte kamer. Dan kan ik daar ook prachtige foto’s van maken. Kledingtips geef ik graag via de mail. Dit is erg persoonlijk en moeten we afstemmen op jullie interieur en op het seizoen. Heb ik jouw interesse opgewekt? Mail me dan nog tijdens de zwangerschap. We kunnen dan een plekje vrij houden in de agenda. Ben je al bevallen? Geen paniek! We kunnen samen altijd even kijken of je er nog tussen past.

Na

Jullie ontvangen binnen 2 dagen na de Lifestyleshoot de factuur via de mail. Deze mag voldaan zijn, voordat jullie de foto’s ontvangen. Na de shoot ontvangen jullie binnen een week de link naar jullie persoonlijke Gallery. Hierin staat een selectie van de mooiste foto’s gemaakt tijdens de lifestyleshoot. Na jullie keuze ga ik aan de slag en bewerk ik de gekozen foto’s stuk voor stuk tot in de puntjes na. Jullie ontvangen de foto’s in hoge resolutie binnen een aantal dagen na jullie keuze via WeTransfer in kleur en zwart/wit.

LIFESTYLE NEWBORN PAKKET

NEWBORN Lifestyle

€250,-

Newborn 1-4 (max 6) weken jong

Het hele gezin incl. broer(tjes)/zus(jes)

60 - 90 minuten

Keuze uit een online Gallery van 40 - 60 bestanden

16 bestanden volledig bewerkt digitaal aangeleverd via WeTransfer in Hoge resolutie (in kleur én zwart/wit). Jouw mooiste 16 bewerk ik volledig na (pukkeltjes, schrammetjes, oneffenheden).

Inclusief Mini Album met alle gekozen foto's. Ophalen of verzenden (excl. verzendkosten)

Omgeving Rijnsburg (Buiten een straal van 5 km komen er reiskosten bij)

Meteen een Album bijboeken? ( 20 x 30 / 24 pagina's) Deze is er al vanaf € 75,-

Maak een afspraak

NEWBORN Lifestyle Mama en ik

€150,-

Newborn 1-4 (max 6) weken jong

60 minuten

10 bestanden digitaal volledig bewerkt aangeleverd via WeTransfer in Hoge resolutie (in kleur én zwart/wit). Jouw mooiste 10 bewerk ik volledig na (pukkeltjes, schrammetjes, oneffenheden).

Inclusief Mini Album met alle gekozen foto's. Ophalen of verzenden (excl. verzendkosten)

Omgeving Rijnsburg (Buiten een straal van 5 km komen er reiskosten bij)

Meteen een Album bijboeken? ( 20 x 30 / 24 pagina's) Deze is er al vanaf € 75,-

Maak een afspraak

Maak een afspraak